Kontact

WASTE MANAGEMENT OF WESTERN MACEDONIA SA- DIADYMA SA

6th km Kozanis – Ptolemaidas, PO Box 155, Kozani
Tel +30 2461 0 45531
Fax +30 2461 0 45532
[email protected]

 

BASHKIA PRESPË

Laimos, gr 53077
Tel +30 2353 51300
Fax +30 23850 51436

 

BASHKIA NESTORIO

Nestorio Kastorias, GR 52051 Kastoria
Tel +30 24673 52300
Fax +30 24670 31242

 

BASHKIA KOLONJË

Sheshi Rilindja, Erseke, Albania
Tel  +35581223173
Fax +35581222225

 

QENDRA BALLKANIKE PËR BASHKËPUNIM DHE ZHVILLIM

Rr. Kajo Karafili, No 26 (8), Tirana
Tel +355694077064

 

BASHKIA GJIROKASTËR

Sheshi Cerciz Topulli
Tel +355697300751
Fax +35584263796

 

Formë kontakti

Font Resize
Contrast